Εξυπηρέτηση Πελατών

+30 (210) 56-98-900

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 17:30 |Σάββατο  09:00 έως 14:00 

Γίνε Μέλος - Ο λογαριασμός μου - Βοήθεια
ΑρχικήΕπικοινωνίαsitemapEshop ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Κατηγορίες
ROLL UP STAND BANNER - POP UP ΣΤΑΝΤ ΑΡΑΧΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ STANDS ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ | ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΕΝΤΑ - ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΡΤΩΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - EXIBITIONS STAND ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - window film sun protection ROLL UP STAND - ΣΤΑΝΤ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ψηφιακες Εκτυπώσεις Βιβλίων Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε Καμβά Ψηφιακή εκτύπωση καταλόγων ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
Τελευταία Προιόντα
ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  

 

Κάνε like και μάθε πρώτος
τα νέα και τις προσφορές  μας.

 

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών
μας έχοντας ήδη εγκαταστήσει σύστημα
διαχείρισης ποιότητας,κατά το διεθνές
πρότυπο ISO 9001
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ arrow ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

Κωδικός : ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)

Διαστάσεις

Οι παρακάτω τιμές είναι απαραίτητες.
Διαθεσιμότητα

Συνηθως αποστέλεται σε:

3-5d.gif
Περιγραφή
 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

 


ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας .
Η COPYEXPRESS πρωτοπόρος εταιρεία γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, Με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέρει μοναδικές λύσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων με την υπηρεσία της ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας.Το μεγάλο προτέρημα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πως δεν έχει περιορισμού στην διάσταση, στην ποσότητα, στο σχέδιο, στο χρώμα και την ύφη. 

ee6fc homenew0604cut 03

EddieWharez2

Είναι πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείτε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα.Η αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο είναι εγγυημένη εφ όρου ζωής ενώ η ανάλυση της εκτύπωσης φτάνει τα 1440 dpi.Η δυνατότητα παραγωγής αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως.Τα μελανιά που χρησιμοποιούμε ποικίλουν ανάλογα τον τύπο της ταπετσαρίας που εκτυπώνουμε. Οι τύποι των μελανιων είναι solvent, UV και υδατοδιαλιτά.Σημαντικό είναι πως έχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης και λευκού μελανιού, το όποιο μας επιτρέπει να εκτυπώσουμε επάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες αλλά και να δημιουργήσουμε ιδικά εφέ. Για την εκτύπωση της ταπετσαρίας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς,αρκεί να μας πείτε την ιδέα σας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε  ανάμεσα από χιλιάδες σχέδια   από την παρακάτω ιστοσελίδα φωτογραφικού υλικού.

www.Shutterstock.com 

candice-olson-mural-from-murals-your-way-image-via-wickedlocalcom

Τα 4 βασικά βήματα για την τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου

1
Προτού ξεκινήσετε, ελέγξτε αν η επιφάνεια του τοίχου είναι κατάλληλη ή απαιτούνται στοκαρίσματα και τριψίματα. Επειτα, υπολογίστε στον τοίχο το φάρδος της ταπετσαρίας. Για να μην ξεφύγετε από την ευθεία, σημειώστε με μολύβι τρία σημεία (ψηλά-μέση-χαμηλά) που θα σας βοηθούν να ευθυγραμμίζετε εύκολα το φύλλο της ταπετσαρία τη στιγμή της τοποθέτησης.

6552-kids-bedroom-decorating-ideas-featuring-fairy-tale-wallpaper-murals 531x331

2
 
Απλώστε την ειδική κόλλα (την προμηθεύεστε από χρωματοπωλεία) με ρολό στις μεγάλες επιφάνειες και με πινέλο σε γωνιές, γύρω από τις κάσες και τα σοβατεπί. Μην αγχώνεστε. Η κόλλα δεν στεγνώνει γρήγορα. Αρχίστε να εφαρμόζετε την ταπετσαρία με ηρεμία.

3 
Αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι είναι ίσια τοποθετημένη, λειάνετε την επιφάνεια με μια πλαστική σπάτουλα. Σε ευαίσθητες επιφάνειες χρησιμοποιήστε τη βούρτσα της σκούπας. Σκουπίστε με ένα υγρό Vitex για να φύγουν τυχόν υπολείμματα κόλλας. 

4

Τέλος, κόψτε όση ταπετσαρία περισσεύει με ένα κοπίδι. Χρησιμοποιήστε την ακμή της σπάτουλα σαν οδηγό για να κόψετε με ακρίβεια. Με το πίσω μέρος του κοπιδιού μπορείτε να λειάνετε τυχόν «φουσκαλίτσες» έχουν απομείνει στην επιφάνειά της.

ektiposi se tapetsaria 1

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ 

1.
Ε. Πόσα είδη ταπετσαρίας υπάρχουν?
Α. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 9 είδη ταπετσαρίας και είναι τα εξής:

1.1 Χάρτινες
1.2 Βινυλικές (δερματίνης κλπ) 
1.3 Υφασμάτινες
1.4 Γυάλινες
1.5 Φυσικά υλικά (bamboo, sisal κλπ)
1.6 Καμβάς
1.7 Mεταλλικές 
1.8 Πετρώματα

wall-murals
2.
Ε. Ποιες από αυτές είναι οι πιο ανθεκτικές?
Α. Με σειρά αντοχής:

2.1 Βινυλικές
2.2 Καμβάς
2.3 Πετρώματα
2.4 Γυαλί
2.5 Υφασμάτινες
2.6 Μεταλλικές
2.7 Χάρτινες
2.8 Bamboo

refreshing-blades-of-color-wall-mural
3.
Ε. Σε τι διαστάσεις βγαίνουν οι ταπετσαρίες?
Α. Οι ταπετσαρίες βγαίνουν σε:

3.1 Τρέχοντα μέτρα [από 70cm μέχρι 1.30M φάρδος]
3.2 Ρολλά [συνήθεις διαστάσεις 0.52Μ x 10.00Μ ή 0.70M x 10.00M]
3.3 Πάνελ [χωρίς συγκεκριμένες διαστάσεις]
3.4 Customized διαστάσεις 

Τα παραπάνω μεγέθη διαφέρουν ανά εργοστάσιο, συλλογή και σχέδιο. Δηλαδή δεν βγαίνουν όλες οι ταπετσαρίες σε όλες τις προαναφερόμενες διαστάσεις. 

murals fish

4.
Ε. Είναι όλες οι ταπετσαρίες κατασκευασμένες για επαγγελματική χρήση?
Α. Ναι, όλες οι ταπετσαρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους αναλογικά με τις εκάστοτε απαιτήσεις [δυνατότητα καθαρισμού, αντοχή στη τριβή κλπ.] σίγουρα μερικές ποιότητες είναι πιο ευαίσθητες από άλλες , όπως bamboo, χαρτί κλπ Σε περίπτωση που απαιτούνται πιστοποιητικά όπως ISO, βραδυκαυστότητας, αντί-μικροβιακά, CΕ κλπ, θα πρέπει να γίνει ζήτηση από τα εργοστάσια. 

mural-kids
5.
Ε. Μπορούν οι ταπετσαρίες να έρθουν σε επαφή με νερό?
Α. Το βινύλιο, ο καμβάς, και η δερματίνη συνήθως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την επαφή τους με το νερό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ενδείκνυνται για εξωτερική χρήση. Στο οπισθόφυλλο κάθε συλλογής υπάρχει το χαρακτηριστικό σήμα [κυματάκια] όπου όσο περισσότερα είναι τα κύματα τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή της ταπετσαρίας κατά την επαφή της με το νερό. ΔΕΝ συνιστάται η χρήση τους σε μπάνια αλλά έπειτα από πρωτοβουλία του πελάτη, μπορεί να προταθεί η κάλυψη της ταπετσαρίας από ένα προστατευτικό τζάμι, ρητίνη ή fiberglass για να αποφεύγεται η επαφής τους με το νερό. Σε μπάνια με υδρατμούς προτείνουμε καθόλου τη χρήση, ενώ σε wc και πάλι με την ευθύνη του πελάτη. 

photo-wallpapers-for-photo-5-childrens-wall-mural
6.
Ε. Μπορούν οι ταπετσαρίες να έρθουν σε επαφή με τη φωτιά?
Α. Όχι, ΔΕΝ συνιστάται η επαφή της ταπετσαρίας με την φωτιά. Παρότι όλες σχεδόν οι ταπετσαρίες διαθέτουν πιστοποιητικά βραδικαυστότητας, για λόγους ασφαλείας δεν συνιστάται η επαφή τους με τη φωτιά. Μπορούν να εφαρμοστούν στο τζάκι [στην καμινάδα και τους παράπλευρους τοίχους] αρκεί να μην έρχεται η φλόγα σε επαφή με τον τοίχο. Ακόμη και υλικά που στη πρωτογενή μορφή τους έχουν σχετική αντοχή στις φλόγες [πέτρα, γυαλί, δέρμα κα] για το αποτέλεσμα ταπετσαρίας απαιτούνται και ορισμένα επιπρόσθετα υλικά που δεν επιτρέπουν την επαφή με τη φωτιά. 

Murals-for-kids
7.
Ε. Οι ταπετσαρίες πρέπει να εφαρμόζονται μόνο σε τοίχο?
Α. Όχι, οι ταπετσαρίες μπορούν αν εφαρμοστούν στις περισσότερες λείες επιφάνειες όπως ξύλο, mdf, γυψοσανίδα, γυαλί κλπ. Είναι βασικό η επιφάνεια να είναι λεία για να μη διαγράφονται στην ταπετσαρία τα ελαττώματα του τοίχου. Σε περιπτώσεις που θα εφαρμοστεί η ταπετσαρία σε εναλλακτικές επιφάνειες του τοίχου, συνιστάται η συνεννόηση με ειδικευμένο τεχνικό.

8.
Ε. Πώς καθαρίζονται οι ταπετσαρίες, πλένονται ?
Α. Aλλες καθαρίζονται και άλλες όχι. Αυτό έχει να κάνει με το υλικό της εκάστοτε ταπετσαρίας και την αντοχή της στο νερό [ένδειξη με κυματάκια στο οπισθόφυλλο], ωστόσο, σχεδόν ποτέ δεν θα χρειαστεί να τις πλύνετε. Πάντως οι ταπετσαρίες αντέχουν περισσότερο από την απλή βαφή. 

9.
Ε. Πώς μπορώ να βγάλω μέτρα της ταπετσαρίες που χρειάζομαι?
Α. Για να αποφευχθούν τυχόν λάθη, τα μέτρα βγαίνουν πάντα από έμπειρους τεχνικούς.

medical-category

swfimage gallery 5

restaurant-category

      

 - See more at: http://www.copyexpress.gr/tapetsaria.html#sthash.Ns685Qfl.dpuf

Κριτικές Πελατών:
Δεν υπάρχουν κριτικές γι' αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε κάντε εισαγωγή για να γράψετε μία κριτική.


Δείτε επίσης και αυτά τα προϊόντα
ΔΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΡΑΣΙΔΙ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ "Πρωινό στο δάσος"
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ" Ξημέρωμα στο δάσος"
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Είσοδος Χρήστη

Προιόντα σε Προσφορά
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ"
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ "ΔΕΝΤΡΟ"
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ
Follow us

 


Επικοινωνία
Κηφισού 68 Αιγάλεω
Τηλ: 210.56.98.900
info@copyexpress.gr
 
Χαρ. Τρικούπη 88 Αθηνα
τηλ. 210 3606650
copyexp@otenet.gr
 

Τρόποι Πληρωμής- Από το κατάστημα

- Αντικαταβολή

- Ηλεκτρ. Πληρωμή Μέσω ΙΒΑΝ