Εξυπηρέτηση Πελατών

+30 (210) 56-98-900

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 17:30 |Σάββατο  09:00 έως 14:00 

Γίνε Μέλος - Ο λογαριασμός μου - Βοήθεια
ΑρχικήΕπικοινωνίαsitemapEshop ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Κατηγορίες
ROLL UP STAND BANNER - POP UP ΣΤΑΝΤ ΑΡΑΧΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ STANDS ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ | ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΕΝΤΑ - ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΡΤΩΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - EXIBITIONS STAND ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - window film sun protection ROLL UP STAND - ΣΤΑΝΤ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ψηφιακες Εκτυπώσεις Βιβλίων Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε Καμβά Ψηφιακή εκτύπωση καταλόγων ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
Τελευταία Προιόντα
ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  

 

Κάνε like και μάθε πρώτος
τα νέα και τις προσφορές  μας.

 

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών
μας έχοντας ήδη εγκαταστήσει σύστημα
διαχείρισης ποιότητας,κατά το διεθνές
πρότυπο ISO 9001
Εκτύπωση

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ


 

Τώρα οι εκτυπώσεις  σας ακόμα πιο γρήγορα ,  ακόμα πιο ποιοτικά,

ακόμα πιο οικονομικά !!!

Ζητήστε μας τώρα προσφορά με e-mail στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και σε λίγα λεπτά θα έχετε την προσφορά μας.

 

ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Τα  Βασικά υλικά για τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους :

Άλλες Υπηρεσίες Ψηφιακής Εκτύπωσης

 

 


 

Η εταιρεία COPYEXPRESS αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

 

 • Διαφημιστικά πανό & λάβαρα σε οποιοδήποτε υλικό και διάσταση.
 • Κάλυψη κτιρίων
 • Εσωτερική επένδυση τοίχων με ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια
 • Κάλυψη και φιλοτέχνηση αυτοκινήτων με αυτοκόλλητα
 • Κατασκευές από Plexiglass ξύλο, pvc και μέταλλο.
 • επιγραφές
 • σημαίες και γραφικά για εκθεσιακά περίπτερα συνεδριακούς χώρους και events
 • διακόσμηση καταστημάτων και interior design εσωτερικού χώρου
 • Συνεργεία Τοποθετήσεων και Εφαρμογών, Δίκτυο Τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα

 

Offset support
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e - mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας.

Marketing support
Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders , προσκλήσεις, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων ( direct mail , εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, flier κτλ.

Publishing support
Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, Annual reports , φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

Φινίρισμα και βιβλιοδεσία
Μετά από την εκτύπωση κάθε εργασίας, τα έντυπα ελέγχονται και περνάνε στο τελικό στάδιο του φινιρίσματος και της βιβλιοδεσίας ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν.
Όλες οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται στο κεντρικό μας κατάστημα επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 88 στην Αθήνα. ( τηλ. 210 3606650)

 

Ψηφιακές εκτυπώσεις - Επαγγελματικές κάρτες - Καρτολίνες - σταντ - Εκτύπωση αφίσας - poster - Εκτυπώσεις βιβλίων - Fliers - stickers - Κουτιά συσκευασίας

 

Κουπόνια - εισιτήρια - Εκτυπώσεις εντύπων - Φωτοαντίγραφα - Τιμοκατάλογοι εστιατορίων - Αυτοκόλλητα – ετικέτες - Χάρτινα stands - εκτύπωση φακέλων - εκτύπωση φωτογραφιών
 

Κάλυψη οχημάτων – Nτύσιμο αυτοκινήτων

 

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση που παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων. 

Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου. 

Έχοντας κολλήσει αυτοκόλλητα σχεδόν σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής της μακέτας και επικόλλησης, καλύπτοντας από μία ίσια επιφάνεια λαμαρίνας, έως και εφαρμογή σε διώροφο διαφημιστικό λεωφορείο.

 

 

Η εταιρεία copyexpress διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

 

Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με την χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα στον σύγχρονο διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει στην πράξη, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

 

Πρόσφατα η εταιρεία μας εγκατέστησε το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα vutek QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά.

 

Με τον παραπάνω εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης που διαθέτει η εταιρεία έχει την δυνατότητα να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία.

 

 

 

 

 

Δυνατότητα προμήθειας, εκτύπωσης και εφαρμογής σε μηχανισμούς προβολής, όπως Roll ups μονής ή διπλής όψης, Pop ups αράχνης (3 x 3, 3 x 4 curved ή straight ), L banners και Χ banners, χρησιμοποιούμενοι είτε μόνοι τους είτε ως επικουρικοί σε παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθεσιακά περίπτερα. Ποιοτικές κατασκευές, εύκολες στο χειρισμό, ελαφριές με εύκολη αποθήκευση, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν και να χειρισθούν εύκολα από οποιονδήποτε.
 

 

Η copyexpress γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγορας προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, εμείς γνωρίζουμε πώς να την υλοποιήσουμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, τα εκθεσιακά συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά πάνω από όλα το φιλικό και έμπυρο προσωπικό της εταιρείας μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και τα ποιο δύσκολα έργα.
Εάν χρειάζεστε εκθεσιακό περίπτερο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε χωρίς καμία δέσμευση την δική μας πρόταση.
 
Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών συνεδρίων. Η COPYEXPRESS έχοντας πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές λύσεις.
Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες Παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν την Copy express ως συνεργάτη για την παραγωγή των σκηνικών τους.

 
 
Η COPYEXPRESS - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ , θέτει νέα δεδομένα στην στην αναπαραγωγή των εντύπων σας.
Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να παραλάβει από τον χώρο σας δωρεάν , τα έντυπα σας και να σας τα παραδώσει άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια.
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e - mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας

http://www.copyexpress.gr/home.html 

 
 
 
 

 Ταξινόμηση κατά:

"ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΑΩΣΕΙΣ ΣΕ MESH ( ΔΥΧΤΙ ) PVC ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 450GR"

Κωδικός : PRINT ON PVC MESH -

Μέση βαθμολογία:
5 stars  Συνολικές ψήφοι: 1


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ PVC ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 450GRΛεπτομέρειες προϊόντος

"ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Κωδικός : "ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΛεπτομέρειες προϊόντος

"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ - ΠΑΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Κωδικός : ΠΑΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)

Λεπτομέρειες προϊόντος

"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ BACKLIT FILM"

Κωδικός : PRINT ON BACKLIT FILMS

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ BACKLIT FILM"Λεπτομέρειες προϊόντος

ROLL UP μονής όψης

Κωδικός : S-0023

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


STAND ROLL UP μονής όψης με εκτύπωσηΛεπτομέρειες προϊόντος

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ

Κωδικός : ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ "ΠΑΡΙΣΙ B/W"Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Κωδικός : ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΩΝΛεπτομέρειες προϊόντος

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

Κωδικός : ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ"Λεπτομέρειες προϊόντος

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

Κωδικός : ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


"ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ"Λεπτομέρειες προϊόντος

Ψηφιακή Εκτύπωση σε Τέντα.

Κωδικός : Ψηφιακή Εκτύπωση σε Τέντα.

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)

Λεπτομέρειες προϊόντος


 • «« Αρχή
 • « Προηγούμενη
 • 1
 • Επόμενη »
 • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 10 από 10


Προιόντα σε Προσφορά

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΥΑΛΙ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ


Περισσότερα


ROLL UP μονής όψης

ROLL UP STANDS BANNERS - ΣΤΑΝΤ ROLL UP ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ


ΠερισσότεραΕίσοδος Χρήστη

Προιόντα σε Προσφορά
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΟΠΗ "ΗΛΙΟΣ"
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
ΨΑΡΑΚΙΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παιδικές Ταπετσαρίες Τοίχου
Follow us

 


Επικοινωνία
Κηφισού 68 Αιγάλεω
Τηλ: 210.56.98.900
info@copyexpress.gr
 
Χαρ. Τρικούπη 88 Αθηνα
τηλ. 210 3606650
copyexp@otenet.gr
 

Τρόποι Πληρωμής- Από το κατάστημα

- Αντικαταβολή

- Ηλεκτρ. Πληρωμή Μέσω ΙΒΑΝ