Εκτύπωση

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - window film sun protection

 ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Οι αντηλιακές µεµβράνες της COPYEXPRESS έχουν τεράστια ποικιλία, από µεµβράνη διάφανη, που τοποθετείται σε βιτρίνες καταστηµάτων, µέχρι µεµβράνη που µοιάζει σαν καθρέφτης. Η COPYEXPRESS έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκη σας. 
Οι µεµβράνες έρχονται να αντικαταστήσουν τα στόρια, που χωρίς να το ξέρουµε λειτουργούν αντίθετα µε το σκοπό που αγοράστηκαν.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ 
•    Μειώνουν τη θερµότητα που διαπερνά το τζάµι. (από έξω προς τα µέσα) 
•    Μειώνουν την απώλεια της θερµότητας. (από µέσα προς τα έξω) 
•    Μειώνουν την κατανάλωση της ενέργειας. 
•    Μειώνουν την αντηλιά. 
•    Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). 
•    Μεγαλώνουν το χρόνο ζωής των υφασµάτων. 
•    Προσφέρουν ασφάλεια. 
•    Αυξάνουν την άνεση στους εσωτερικούς χώρους και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους.
•    Δηµιουργούν µια µοντέρνα αισθητική στην εξωτερική εµφάνιση του κτιρίου. 
 
Όλη η αλήθεια για το ξεθώριασµα. 
Σίγουρα έχουµε παρατηρήσει πως κάποια υφάσµατα ή έπιπλα που βρίσκονται πίσω από βιτρίνες καταστηµάτων ή πίσω από τα τζάµια των κατοικιών, µε την πάροδο του χρόνου τείνουν να χάνουν το χρώµα τους και να ξεθωριάζουν. Οι µελέτες έχουν αποδείξει ότι το ξεθώριασµα αυτό οφείλεται σε 4 βασικούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι η υν ακτινοβολία. 
Με την τοποθέτηση µεµβρανών 3Μ Scotchtint δίνουµε µεγαλύτερη ζωή στα υφάσµατα και στα έπιπλά µας. Οι αντηλιακές µεµβράνες COPYEXPRESS απορροφούν σχεδόν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας υνΑ και UVB, και έτσι προφυλάσουν από τον σηµαντικότερο παράγοντα φθοράς. Επίσης περιορίζουν σηµαντικά τη θερµότητα και το ορατό φως που διαπερνά τους υαλοπίνακες. Κατ' αυτόν τον τρόπο, η διάρκεια ζωής των χρωµάτων διατηρείται αναλοίωτη για πολύ µεγαλύτερο χρονικό διάστηµατα. 
 
Οι αντηλιακές µεµβράνες χωρίζονται σε 5 κατηγορίες: 
2.    Μεµβράνες καθρέπτη 
3.    Μεµβράνες ουδέτερου χρώµατος 
4.    Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας 
5.    Μεµβράνες all-season 
6.    Μεµβράνες Prestige 
 
Μεµβρανες Καθρέπτη 
Είναι µεµβράνη µε έντονη αντανακλαστικότητα, γεγονός που την καθιστά πολύ αποτελεσµατική.
 
Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας 
Οι κλασσικές µεταλλικές µεµβράνες αντανακλούν, εξίσου εσωτερικά και εξωτερικά το φως, µε αποτέλεσµα το βράδυ, να καθρεπτίζουν έντονα εσωτερικά και να εµποδίζουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω. 
Οι µεµβράνες της σειράς Night Vision είναι οι µοναδικές αντηλιακές µεµβράνες, που επιτρέπουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω , ακόµα και τη νύχτα, µε τα φώτα του δωµατίου αναµµένα. 
Οι µοναδικές ιδιότητες αυτών των µεµβρανών οφείλονται στο ότι, αντί για την παραδοσιακή επίστρωση του πολυεστερικού υλικού µε µέταλλα, οι µεµβράνες είναι επιστρωµένες µε ανθρακονήµατα τόσο λεπτά, που είναι αόρατα στο γυµνό µάτι. 
Οι µεµβράνες Night Vision έχουν µεγαλύτερο χρόνο ζωής από τις συµβατικές µεµβράνες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε κατοικίες και γραφεία.
 
Μεµβρανες all - season 
Οι µεµβράνες αυτές είναι παρόµοιες µε τις αντηλιακές µεµβράνες όσον αφορά την απόρριψη της εισερχόµενη; ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά έχουν µια µοναδική πατενταρισµένη κατασκευή, που τους επιτρέπει να αντανακλούν πίσω στο δωµάτιο, τη θερµότητα που παράγεται το χειµώνα από τις συσκευές θέρµανσης. 
Έτσι περιορίζουν κατά µεγάλο µέρος τη θερµότητα που χάνεται µέσω των παραθύρων και εξοικονοµούν ενέργεια χειµώνα - καλοκαίρι. 
Οι µεµβράνες all -season µετατρέπουν ένα κοινό παράθυρο µε µονό ή διπλό τζαµί σε ενεργειακό.
 
Οι µεµβράνες νανoτεχvoλoγίας 3M Prestige 
Οι συµβατικές αντηλιακές µεµβράνες , δηλαδή αυτές που περιέχουν µέταλλο εξακολουθούν να έχουν πολύ καλά αποτελέσµατα και να προσφέρουν πολλές και άκρως ικανοποιητικές λύσεις στην αγορά. 
Αυτές οι µεµβράνες λόγω της µεγάλης αντανακλαστικότητας και της ικανότητας τους να περιορίζουν το εισερχόµενο φως, επιτυγχάνουν υψηλή αντηλιακή 
απόδοση. 
    
 


Ταξινόμηση κατά:

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Κωδικός : L2346

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗΛεπτομέρειες προϊόντος

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Κωδικός : L2345

Μέση βαθμολογία:
0 stars  Συνολικές ψήφοι: 0


(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)


ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣΛεπτομέρειες προϊόντος


Αποτελέσματα 1 - 2 από 2